english svenska
Moda di Emelie
Moda di Emelie designar stilrena kläder för kvinnor och barn med inriktning på bröllop, dop och andra festligheter.
Vi erbjuder kunden kreativt designade kläder uppsydda med kvalitet som tillpassas den enskilda kunden. För att kunna garantera våra kunder enastående kläder som känns unika, är alla kläder endast tillverkade i liten skala.

RINATA
RINATA är ett undermärke till Moda di Emelie och står för miljövänligt mode där kläderna är sydda utav återvunnet material. Ofta består kläderna till 100% av återvunnet material, men en design som är märkt med RINATA är tillverkat utav minst 70% återvunnet material. Kläderna består av noga utvalda material för att kunna hålla en hög standard och varje klädesplagg blir en unik kreation som bara finns i begränsad upplaga.

Moda Di Emelie grundades 2010 av den svenska designern Emelie Hillberg. Efter en treårig examen som Mode- och Textildesigner från Istituto Europeo di Design i Milano 2008, arbetade Emelie två år i textilbranchen tills hon bestämde sig för att starta eget. Idag har hon sitt företag i Varberg, Sverige, där alla produkter från Moda di Emelie designas och tillverkas.
cape